Wat kunnen onze beleggingsanalyses voor u betekenen ?

Bent u aan het uitzoeken welke beleggingsideeën momenteel interessant zijn? Ervaar je soms het gevoel dat de beleggingswereld als een doolhof is? Geraak je soms niet goed wijs uit de gebeurtenissen op de financiële markten die zich vaak zo snel opvolgen? Of heb je soms moeite om te geloven wat de media en allerhande financiële adviseurs je willen vertellen over de beurs & de financiële markten?

Welkom bij Analyse, de nieuwsbrief met een eigenzinnige kijk op de wereld van beurs en beleggen.

Hebt u al gehoord van Avant-Garde Beleggen?

Neen? Geen nood. Wij hebben de term eigenlijk zelf gelanceerd. Avant-Garde Beleggen is een vernieuwende manier van beleggen. Nu de huidige economische omstandigheden meer dan ooit de wetten van de zwaartekracht proberen te ontkennen, zijn vernieuwende beleggingsanalyses cruciaal om uw beleggingsvermogen enerzijds te beschermen tegen nieuwe financiële crisissen en anderzijds open te stellen voor nieuwe opportuniteiten.

Met Avant-Garde Beleggen loopt de beleggersnieuwsbrief Analyse al 34 jaar in de voorhoede van de financiële markten. Wij verkennen waar toekomstige financiële crisissen zullen plaatsvinden. Wij gaan op onderzoek waar tegelijkertijd grote financiële opportuniteiten schuilen.

Zag u ooit al een beleggersnieuwsbrief die zijn behaalde rendementen op grafiek kon tonen?

Neen? Wij ook niet. De Analyse nieuwsbrief bestaat al sinds 1981 en sinds 1999 beheren wij een echt bestaande voorbeeldportefeuille, de AnalysePortefeuille. De behaalde resultaten mogen getoond worden. De huidige samenstelling van de portefeuille behouden we voor onze abonnees.

20150204 rendement analyseportefeuille rendement V2

Deze beleggingsportefeuille bestaat uit de beleggingsideeën waar wij op de bepaalde momenten het sterkst in geloven. De argumentatie volgt dan in de Analyse nieuwsbrief. De AnalysePortefeuille is de rode draad doorheen de nieuwsbrief terwijl we daarnaast de financiële markten steeds op unieke wijze analyseren. Met gebruik van de vele updates in de nieuwsbrief en op de website kunnen onze abonnees deze portefeuille zelf simuleren als ze dat willen. De resultaten zijn niet onaardig. En dat terwijl de meeste beleggingsportefeuilles over dezelfde periode geteisterd werden door twee beurscrashes. Geen enkele beleggersnieuwsbrief in de Benelux kan resultaten tonen die nog maar een beetje in de buurt komen. 

Is het niet te laat om nu nog te beleggen?

De aandelen- én obligatiemarkten zijn de voorbije jaren inderdaad fors gestegen. Het is misschien te laat om in vele van deze markten nog te speculeren op een koersstijging. Maar dat wil niet zeggen dat er voor jou als belegger geen opportuniteiten meer zijn. Financiële markten gaan omhoog óf omlaag. Maar ook als de beurzen omlaag zouden gaan, kan je daarvan als belegger profiteren. Wij staan klaar met onze analyses als het juiste moment is gekomen om te profiteren van een daling in bepaalde financiële markten. Om als belegger hiervan te profiteren of om op zijn minst je beleggingsportefeuille te beschermen.

Vermijd belangenvermenging.

Vertrouw je erop dat jouw bankier je de beste beleggingsadviezen aanbiedt? Begrijp je wat je beleggingsadviseur voorstelt en begrijpt hij/zij wat je zoekt? Is er geen belangenvermenging mogelijk? Onafhankelijke beleggingsanalyses kunnen deze problemen vermijden.

Analyse werkt al 34 jaar onafhankelijk. Onafhankelijk van commissies op de verkoop van financiële producten. Onafhankelijk van advertenties. Bovendien is de AnalysePortefeuille volledig met eigen geld belegd. Wij hebben er alle belang bij dat de rendementen goed zijn en allerhande kosten het rendement niet als het ware opeten.

Wij gebruiken de term 'onafhankelijkheid' niet lichtzinnig of potsierlijk zoals grote beursbladen om de haverklap doen. Kijk je naar hun websites dan zijn die vergeven van de advertenties. Uitgerekend van banken en beleggingsfondsen waarvan ze de producten in alle onafhankelijkheid bespreken...

De Analyse nieuwsbrief over beurs en beleggen: uniek in zijn soort.

Analyse is een nieuwsbrief met onafhankelijke analyses over de beurs en beleggen. De nieuwsbrief verschijnt drie maal per maand. Met tussentijdse updates via de website. Analyse is al meer 30 jaar buitengewoon succesvol. Sinds 1999 loopt de voorbeeldportefeuille als een rode draad doorheen de beleggingsanalyses. Met een rendement van meer dan 750%. Geen enkele beleggersblad in de Benelux kan gelijkaardige resultaten voorleggen. Er zijn zelfs amper beleggingsfondsen die dergelijke rendementen over dezelfde periode behalen, uitgezonderd enkele fondsen uit de Verenigde Staten die voor Europese beleggers niet toegankelijk zijn. De beleggingsideeën in Analyse zijn uniek en de behaalde rendementen superieur.

Wat kan de Analyse nieuwsbrief voor jou betekenen?

Je profiteert van onze unieke en onafhankelijke analyses over de wereldwijde financiële markten.

Je leest onze analyses in een klare en duidelijke schrijfstijl.

Je krijgt geen overdaad aan informatie. Enkel de essentie van de beste beleggingsideeën en het financiële nieuws dat er echt toe doet.

Je profiteert van onze avant-garde beleggingsstijl.

Je leert het volledige verhaal kennen achter de door ons geselecteerde beleggingen.

Je ontvangt updates wanneer het juiste moment is aangebroken om in een bepaalde sector of regio te beleggen.

Je krijgt een continue opvolging van onze beste beleggingsideeën via de AnalysePortefeuille.

Je ontvangt analyses die rekening houden met politieke gebeurtenissen en fiscale kwesties.

Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen en leert uit beleggingscases van andere abonnees via de lezersvragen (exclusief voor abonnees!).

Onafhankelijke Beleggingsanalyses

Onafhankelijk van productverkoop, commissies en adverteerders.
Nieuwsbrief in eigen beheer sinds 1981 met een reële voorbeeldportefeuille (sinds 1999).
Het Analyse team heeft jarenlange ervaring met bewezen rendementen.
Geen gekleurde analyse van de financiële markten. Duidelijke taal en een heldere uitleg.
Wait a minute, while we are rendering the calendar
Analyse Banner
Vandamme_Jeroen "Mark my words, the real tyrants will be for diversity (except of opinion) & against hate speech (except their own)."https://t.co/iqAzRD8LWi
Vandamme_Jeroen @maartenverheyen Maarten, check Analyse editie 1681 voor de Europese proloog van de Mandibles.
Vandamme_Jeroen "ECB is ongerust over te dure euro". Alsof dat ooit nog een echt probleem zal worden... 🙄 #MandiblesScenario https://t.co/IA9cYo8p6N
Vandamme_Jeroen Nieuwe Analyse nieuwsbrief op de website mét update over Hochschild Mining, een koperproducent en de relatieve ster… https://t.co/qNbL8vqUj4
Vandamme_Jeroen Australische overheid spreekt zelfs van een moderne goudrush rond Fosterville. https://t.co/1Fa72vd9HF
Vandamme_Jeroen @paulbossuyt Dat zal wel komen. Met of zonder een stijgende goudprijs.
Vandamme_Jeroen @oscartangoatc What more can I say? CEO Makuch maakt het zelf duidelijk ;-) https://t.co/jHI5s50zve
Vandamme_Jeroen @LansKKu Tx! En zeggen dat we in de AnalysePortefeuille zelfs al eigenaar waren van Fosterville nog vòòr Kirkland L… https://t.co/qcBZ374MuU