FondsenAnalyse Nieuwsberichten

Laat je geld eens beleggen door een ex-fotomodel.

Hoeft de fondsbeheerder altijd iemand te zijn die al 30 jaar zit te vergrijzen achter een computer?

Je geld laten beleggen door een voormalig fotomodel lijkt niet meteen een goed idee. Maar er zijn altijd uitzonderingen. Zoals het voorbeeld hieronder.

De beleggingswereld loopt vol van de ervaren fondsbeheerders met grijze of kalende hoofden. Dan is het wel even opschrikken als een 34-jarig voormalig fotomodel de beheerder blijkt te zijn van je beleggingsfonds, notabene bij Carmignac Gestion, één van Europa's meest vooraanstaande vermogensbeheerders.

In onze research naar het Carmignac Euro-Entrepreneurs fonds botsten we op het fotomodelverleden van fondsbeheerder Malte Heininger. Met onder andere reportages voor Dolce & Gabbana (met bijhorende foto voor de vrouwelijke lezers).

Soms moet je diep graven om de betere van de mindere fondsen te  onderscheiden.

De beheerder van je beleggingsfonds bepaalt vaak in grote mate de rendementen op je belegging. Maar hoeft de beheerder dan altijd iemand te zijn die al pakweg 30 jaar zit te vergrijzen achter een computer? Ik denk het niet. Jeugdige beheerders kunnen ook excelleren. Bovendien spelen ze soms met meer succes en flexibiliteit in op de wijzigingen in de financiële markten dan de beheerder met zijn vastgeroeste beleggingsideeën.

In de augustus-editie plaatste FondsenAnalyse het Carmignac Euro-Entrepreneurs fonds in de kijker. Een onderbelicht fonds in onderbelichte aandelen. Een opmerkelijke beleggingsstrategie met een neus voor Europese aandelen die het gaan maken. Een flexibele beleggingsstrategie ook die posities kan indekken wanneer men een beursdaling verwacht.

In dezelfde editie van FondsenAnalyse bespreken we ook het vlaggenschipfonds Carmignac Patrimoine. FondsenAnalyse woonde de kwartaalvergadering van Carmignac Gestion bij in Parijs en kwam terug met interessante bevindingen.

Als je echt wil weten waarin je belegt, dan lees je gewoon FondsenAnalyse. Maak je nu lid vanaf 12,5 euro per maand (via het Totaalpakket) of 18,3 euro per maand in een afzonderlijk abonnement.

Dit is nog steeds één van de goedkoopste manieren om de rendementen van je beleggingsportefeuille te verbeteren. Bovendien geven we ook tips om de kosten op je fondsen bij de bank te verlagen.

Vraag nu een gratis proefexemplaar van FondenAnalyse via de website.

Analyse & FondsenAnalyse op VFB & BZB Congressen
Ontvang tussentijdse berichten per e-mail van Anal...

Gerelateerde berichten

Ontvang een gratis proefexemplaar en ontvang nu ook onze nieuwsartikels

Schrijf u nu in 
Proefexemplaar Analyse & FondsenAnalyse
 
Wait a minute, while we are rendering the calendar
Analyse Banner
Cron Job Starts