Onze missie is om analyses over de financiële markten te brengen nadat ze gefilterd zijn van alle overtollige nieuws. Onze beleggingsaanpak is tegendraads. Wij noemen het avant-garde. De beleggingsideeën leiden vaak tot superieure rendementen die we zwart op wit kunnen bewijzen.

De Analyse nieuwsbrief bestaat sinds 1981 en sinds 1999 met een voorbeeldportefeuille die is belegd met echt geld. De AnalysePortefeuille is sindsdien de rode draad doorheen de beleggingsadviezen in de nieuwsbrief. Wij leggen niet de focus op losse beleggingstips waarmee we je eerst rond de oren slaan en later toch niet meer opvolgen als ze het slecht blijken te doen.

Je leest het al. De Analyse publicaties zijn no-nonsense qua aanpak en stijl. Dat alleen al is uitzonderlijk in de financiële wereld.

Het is onze missie om onze nieuwsbrieven in een duidelijke en heldere stijl te schrijven. De unieke schrijfstijl is voor vele abonnees een verademing tussen al het andere voorgekauwde financiële nieuws.

Maar het allerbelangrijkste van onze missie blijft het begeleiden van onze abonnees in deze vaak vreemde financiële wereld. Een gids zijn in het doolhof van de financiële markten. Wij wijzen op de risico’s die verscholen liggen.

Wij zoeken de beleggingsopportuniteiten. We beleggen er samen in, met u.

Onze waarden:

  • Integriteit: Onze doelstelling is om onze abonnees te helpen, zodat ze de financiële markten kunnen begrijpen. Wij doen niet aan spam marketing of andere praktijken.
  • Wij zijn familie. Roland Vandamme schrijft altijd op een zeer duidelijke en no-nonsense wijze. Vaak ook persoonlijk. Misschien is dit ook een van de reden waarom abonnees soms al 34 jaar lid zijn. Soms worden abonnementen doorgegeven van de ene generatie op de andere. En soms moeten we helaas afscheid nemen van abonnees. Jeroen Vandamme schreef tot 2014 al enkele jaren op occasionele wijze voor Analyse en verliet toen de bankensector om de Analyse publicaties én de bijhorende website een nieuw elan te geven.
  • Wij denken op lange termijn. Zoals vele familiebedrijven denken wij op lange termijn. Ook onze beleggingsvisie is op de lange termijn gericht. Wij brengen geen “tip van de week” of “fonds van de maand”.
  • Onafhankelijkheid. Onafhankelijkheid is niet zomaar één van de vele kenmerken voor onze beleggingsdienst. Onafhankelijkheid maakt niet enkel het verschil. Dit is de basis van het hele concept. Als je afhankelijk bent van andere aandeelhouders, een financiële instelling, of een media-bedrijf met zijn advertenties, dan weet je dat je niet de beste adviezen en productvoorstellen kan krijgen. Je kan niet tegendraads zijn of avant-garde. Je moet in de pas lopen, marktconform zijn. En dat leidt nooit tot de beste resultaten, maar soms wel tot de grootste ontgoochelingen. Graag willen we u tonen dat het ook anders kan.

Ontvang een gratis proefexemplaar en ontvang nu ook onze nieuwsartikels

Schrijf u nu in 
Proefexemplaar Analyse & FondsenAnalyse
 
Wait a minute, while we are rendering the calendar
Analyse Banner
Cron Job Starts