Wordt er een gratis proefabonnement aangeboden?

Alle geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend inschrijven voor een gratis proefexemplaar van Analyse/FondsenAnalyse. Het volstaat om op de beginpagina van onze websites, via de link "Gratis Proefexemplaar", uw naam, adres en e-mailadres in te voeren om een proefexemplaar te ontvangen.

(! Opgelet: Gelieve uw GRATIS proefexemplaar te vragen per e-mail indien de webapplicatie niet werkt. Onze mailadressen zijn te vinden op de contactpagina.)

De proefexemplaren worden in digitaal formaat aangeboden, terwijl de betalende abonnementen zowel een digitale als papieren nieuwsbrief ontvangen.
Tip: houd ook de nieuwsartikels op onze website in het oog. Nu en dan publiceren we ook publieke artikels met onze analyses over de financiële markten.

Hoe word ik abonnee?

U kunt zich abonneren via onze abonneerpagina. Hier kunt u een keuze maken tussen verschillende formules: jaar 377 euro, 6maand 250 euro of 1maand 45 euro Analyse. Nadat u op de 'Abonneer'-knop hebt gedrukt van de abonnementsformule naar keuze, kunt u uw gegevens invullen. Als u alle gegevens correct hebt ingevuld, kunt u doorgaan naar de betalingspagina.
Indien u koos voor een online betaling (via PayPal), wordt u naar de juiste online betalingspagina gestuurd. Deze betaling gebeurt via een veilige website. Bij een PayPal betaling kan u meteen beginnen lezen.
U kan ook kiezen voor een bankoverschrijving, let wel dit kan langer duren. U kunt de gegevens ook raadplegen via uw abonnementenpagina.

Ik ben abonnee, maar ik kan mijn Analyse/FondsenAnalyse niet downloaden?

U dient zich eerst aan te melden op onze website met uw gebruikersnaam en paswoord. Daarna kunt u surfen naar het Ledenmenu op de rechterkant van de pagina. In het Ledenmenu zal u het Analyse Publicaties vinden. De laatste editie(s) van Analyse/FondsenAnalyse zult u daar terugvinden.

Hoe kan ik mijn abonnement verlengen?

U kan ten alle tijden uw abonnement verlengen. Dit kan op onze abonneerpagina. U dient uw gebruikersnaam en paswoord op te geven en een betalingsmethode te kiezen (paypal of bankoverschrijving, hiervoor klikken met de muis op het woordje zelf om het rolmenu te zien). De nieuwe abonnementsperiode wordt opgeteld bij uw huidige looptijd. Deze berekening gebeurt automatisch en is tot op de dag correct.

Ik heb al een abonnement op een maandabonnement, maar hoe kan ik dan intekenen op een Jaarabonnement?

U kan zeer eenvoudig uw bestaande abonnement opwaarderen/upgraden naar een Jaarabonnement. U hoeft daarvoor niet wachten tot uw bestaande abonnement vervalt. De Upgrade naar een Jaarabonnement kan steeds via het Ledenmenu. Op het deelmenu "Overzicht Inschrijving" van uw account kan u een actief abonnement kunt selecteren om op te waarderen. Afhankelijk van uw bestaande abonnement in Analyse zal het systeem voor u berekenen hoeveel de resterende kostprijs bedraagt om op te waarderen.

Het systeem zal automatisch rekening houden met de resterende looptijd van uw bestaande abonnement. Bijvoorbeeld: als uw abonnement op uw maandabonnement nog 20 dagen loopt, dan zal u de prijs worden aangeboden voor een jaarabonnement verminderd met de nog resterende waarde van 20 dagen Analyse abonnement. De automatische berekeningen zijn tot op de dag juist! Als u dus nog maar net een nieuw abonnement had genomen op Analyse zal dus een groot percentage van het reeds betaalde bedrag in mindering worden gebracht van de kost voor het jaarabonnement. Als u abonnement op Analyse reeds bijna ten einde loopt, zal een klein percentage hiervan in mindering worden gebracht.

Een gedetailleerde uitleg mét stappenplan vindt u in het volgende artikel: "Hoe geef je je abonnement een opwaardering?"

Vragen over de website:

Waar kan ik mijn abonnement(en) bekijken?

U dient aan te melden op de website analyse.be. Vervolgens kan u een overzicht van uw abonnement(en) raadplegen in het Ledenmenu bij "Overzicht Inschrijving". U kunt er ook de gegevens voor uw factuur wijzigen indien nodig.

Hoe kan ik me aanmelden en registreren op de website?

U selecteert de groene knop "Aanmelden". U kan zich enkel aanmelden en registreren als u een abonnement neemt bij Analyse. U kan zich abonneren via onze abonneerpagina.

Wat doe ik als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Indien u zich wil aanmelden op de website en u paswoord bent vergeten kan u eenvoudig melden dat u uw paswoord vergeten bent. Hiervoor klikt u in de aanmeldfunctie onderaan op "wachtwoord vergeten?". Op de volgende pagina geeft u uw emailadres in dat bij uw abonnement hoort. Er zal een verificatie naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u zelf een nieuw wachtwoord kiezen voor uw abonnement.

Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw aanvragen?

U kan uw wachtwoord altijd opnieuw aanvragen. Wij vragen aandacht te hebben voor het gebruik van kleine en hoofdletters, namelijk dat u deze goed invoert. Wij raden u ook aan een complex paswoord te gebruiken vanwege veiligheidsoverwegingen. Een complex paswoord bevat zowel hoofdletters, kleine letters als een cijfercombinatie.

Hoe blijf ik automatisch op de hoogte van de laatste nieuwsupdates op de website?

U selecteert de "Nieuws"-pagina van Analyse. In de blauwe balk boven het meest recente nieuwsartikel selecteert u de volgende optie: "Abonneer op blog updates". Als u aangemeld bent, zal uw e-mailadres herkend worden, waarnaar de updates verstuurd kunnen worden. (Opgelet! Update 15/3/2016: Deze functie is momenteel inactief!)

Waarom ontvang ik geen mails meer?

Mogelijk belanden de mails van Analyse/FondsenAnalyse dan in uw spam mailbox. Dit komt door te strenge beveiligingsregels van uw internet provider.
U kan dit probleem simpelweg oplossen door ons mailadres – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – toe te voegen aan de lijst met veilige mailadressen in uw mailprogramma.

Waar vind ik de pagina’s met de Lezersvragen op de website?

De Lezersvragen zijn enkel beschikbaar voor abonnees. De Lezersvragen zijn te vinden in het Ledenmenu. Momenteel is de rubriek Lezersvragen nog in opbouw en niet zichtbaar.

Waar vind ik het archief van de nieuwsbrieven?

Het archief van vorige nieuwsbrieven en magazines is enkel beschikbaar voor abonnees. Het archief is te vinden in het Ledenmenu bij "Analyse Publicaties" en "FondsenAnalyse Publicaties".

Vragen over registratie, betalingen en klantendienst:

Hoe kan ik mij registreren op de website?

U selecteert de groene knop “Aanmelden”. U kan zich enkel aanmelden en registreren als u een abonnement neemt bij Analyse of FondsenAnalyse. U kan zich abonneren via onze abonneerpagina.

Kan ik met Visa of Mastercard online betalen?

U kan via paypal betalen. Bij betaalmethode selecteert u paypal, u kan ook voor bankoverschrijving kiezen door te klikken op het woord paypal en dan te klikken op bankoverschrijving.

Kan ik via bankoverschrijving betalen?

Ja, uiteraard kan dit. Als u kiest voor een betaling via bankoverschrijving, zal u onze betalingsgegevens op de factuur terugvinden. U kunt de gegevens ook raadplegen via uw abonnementenpagina.

Wat doe ik als ik mijn adresgegevens wens te wijzigen?

Als u wegens verhuis of om andere redenen uw adresgegevens wenst te wijzigen, dan kan dit eenvoudig via de website. Als u zich aangemeld hebt op de website, gaat u naar het Ledenmenu. In het Ledenmenu selecteert u “Overzicht Inschrijving”. Daar kan u zeer eenvoudig uw persoonsgegevens of bedrijfsgegevens bewerken en opslaan.
Wie kan ik contacteren als ik meer vragen heb over administratie of registratie?
Voor specifieke vragen over de registratie en administratie van uw abonnement, kunt u ons contacteren via volgende e-mailadressen. Tip: lees eerst aandachtig de rubriek “Veelgestelde Vragen” waar uw vraag mogelijk al is behandeld.
Voor Analyse abonnementen en totaalpakketten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor FondsenAnalyse abonnementen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kan ik mijn abonnement opzeggen en mijn inschrijvingsgeld terugvragen?

U kan uw abonnement opzeggen wanneer u dit wenst, maar wij bieden helaas geen “geld-terug-garantie”. Het staat u vrij een proefexemplaar uit te proberen en de website goed te verkennen, vooraleer u zich abonneert op de Analyse/FondsenAnalyse nieuwsbrief. Met een proefexemplaar en de informatie op de website menen wij u een zeer goed beeld te geven wat de verschillende nieuwsbrieven en abonnementsformules inhouden.

Hoe beschermt Analyse/FondsenAnalyse mijn privacy?

Privacy is een schaars goed geworden. Privacy is iets wat veel overheden en bedrijven niet meer waarderen en zelfs misbruiken. Wij betreuren deze evolutie enorm. De uitgever van Analyse en FondsenAnalyse kiest resoluut om de privacy van zijn abonnees te bewaren. Uw gegevens zullen op geen enkele manier doorgegeven worden aan derden. Wij bewaren enkel uw email- en postadres voor mogelijke toekomstige mailings van Analyse/FondsenAnalyse.

Wie contacteer ik als ik een Lezersvraag heb over beleggingen?

Abonnees kunnen altijd een specifieke beleggingsvraag stellen naar aanleiding van verschenen artikels en nieuwsbrieven. Wij garanderen niet elke vraag te kunnen beantwoorden, maar de rubriek Lezersvragen wordt alvast nieuw leven ingeblazen. Nu en dan zullen we vragen van lezers selecteren om ze op de website te beantwoorden. In het magazine FondsenAnalyse zullen ook maandelijks enkele lezersvragen worden behandeld. Wij wensen alle lezers iets bij te brengen via de vraag & antwoord rubriek.
Abonnees van Analyse kunnen hun vraag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Abonnees van FondsenAnalyse kunnen hun vraag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Contacteer ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ontvang een gratis proefexemplaar en ontvang nu ook onze nieuwsartikels

Schrijf u nu in 
Proefexemplaar Analyse & FondsenAnalyse
 
Wait a minute, while we are rendering the calendar
Analyse Banner