Getuigenissen over FondsenAnalyse:

Ik ben bijna 25 jaar zelfstandig actief in de bank- en verzekeringssector. U heeft 100 % gelijk dat de meeste beleggers in fondsen geen benul hebben van de risico's.

Ik kijk uit naar je FondsenAnalyse en mocht dit een betalende nieuwsbrief worden, dan ben ik je eerste abonnee.

Abonnee H.V. , zelfstandig bankier

Uw uiteenzetting is voor ons een dankbare hulp bij onze beleggingsbeslissing.

We zijn verheugd dat we waarschijnlijk, enkele van de aanbevolen fondsen, via uw nieuw beleggingsmagazine zullen kunnen volgen.

Abonnee K.L.

Ik heb dit weekend de eerste editie van FondsenAnalyse doorgenomen en je hebt echt een frisse kijk op de fondsenwereld en tevens een boeiende manier van schrijven. De Nederlandse pers blijft bij het analyseren van fondsen veelal op de oppervlakte waarbij jullie sprekende feitjes geven. Verder voeg je naar mijn inzien ook waarde toe door zowel de grotere als kleine beheerders aandacht te geven.

Een verantwoordelijke bij een internationale vermogensbeheerder

Het feit dat je helemaal onafhankelijk opereert lijkt me een belangrijke troef voor de abonnee.

Abonnee S.C.

Van de eerste FondsenAnalyse heb ik met veel enthousiasme en 'yes'-momenten gelezen. Meekijken achter de schermen van een beleggingsfonds. Het gordijn dat voor de fondsen hing gaat nu open. Het is zoals je stelt, als je weet waarin je belegt, dan kun je beter je keuzes maken. Ik heb mijn abonnement intussen al opgewaardeerd en ben benieuwd naar wat nog allemaal volgt.

Abonnee K.L.

Wat je schrijft leest bijna als een roman, en vooral het is begrijpbare taal, geen jargon, werkelijk een zeer goede vulgarisatie.

Een verantwoordelijke bij een internationale vermogensbeheerder

 

Getuigenissen over Analyse:

Analyse geeft op een heldere en no-nonsense manier, gekruid met een snuifje cynisme, weer wat anderen niet durven of kunnen zeggen. Iedere week wacht ik vol ongeduld op de nieuwe Analyse om het weekend goed geluimd in te zetten.

Abonnee C. D., abonnee sinds 2009 op aanraden van een andere abonnee.

"Analyse" = ons zomerhuis in Frankrijk!

Abonnee J.D., abonnee sinds 1981

Ik heb al 20 jaar onafgebroken een abonnement op Analyse en ik ben zeer tevreden over de unieke kritische benadering van Analyse.

Abonnee D.E., abonnee sinds 1995

Analyse is 'right to the point'. Geeft een heel breed spectrum weer van wat er wereldwijd gebeurt, economisch en ook politiek. Een 4-tal bladzijden, geen lange verhalen over specifieke aandelen met cijfers -dat moet weliswaar gebeuren op de achtergrond- maar dat vind ik persoonlijk saai.

Het bijhouden van een specifieke voorbeeldportefeuille (wat tegenwoordig niet zo vanzelfsprekend is bij de Belgische beleggingsbladen) en dit al sinds 1999 en het bijhorende track record wat uitzonderlijk is!!

Onafhankelijke zienswijze, geen partijdige informatie zoals die van financiële instellingen of media.

H. DLR, abonnee sinds 2001

Mijn schoonvader heeft mij op mijn dertigste verjaardag uitgenodigd voor een toespraak in het Kursaal van Oostende, dus ben ik daar samen met hem en mijn vrouw naartoe geweest.

Dit is dus zo'n veertien jaar geleden en sindsdien ben ik me meer en meer gaan verdiepen in goud en dan ook abonnee geworden.

Mooie rendementen en men wordt ook op de hoogte gehouden over wat er in de wereld gaande is. Leuk om te lezen (soms wat moeilijk voor mij, maar dat ligt aan mijn geringe kennis over de financiële wereld).

K.V., abonnee sinds 2001

Ik kijk altijd uit naar de tegendraadse inhoud van Analyse, meestal tegen de mainstream invarend, gekoppeld aan een sappig, doch een ' met de voeten op de grond ' stijl.

Het opgeklopte intellectualisme van sommige financiële genieën wordt soms terecht met de grond gelijk gemaakt met één oneliner.

Kortom, ik kijk er altijd naar uit om de analyse te lezen, doch ik had graag wat meer geopolitieke rubrieken gezien die hun invloed (zouden) kunnen hebben op het financieel systeem.

Y. VD., abonnee sinds 2000.

Roland Vandamme heeft een heel eigen kijk op de financiële wereld. Wat je bij hem leest, lees je nergens anders. Af en toe heb ik zijn koopadviezen gevolgd en -enkele tegenslagen niet te na gesproken- heb ik er op zijn minst mijn abonnement mee terug verdiend.

J. B., abonnee sinds 1996

Met bewondering en interesse lees ik uw wekelijkse kritiek en beleggingsadviezen. Ik smaak ten zeerste uw schrijfstijl en openhartigheid.

Abonnee L.V.

Mijnheer Vandamme,

Ik heb mijn dochter van 7 voor haar nieuwjaar een Krugerrand (gouden munt die werd aanbevolen als belegging) gegeven en haar op het hart gedrukt hem niet te verliezen. Hij zit nu al een maand onder haar hoofdkussen. Ze bekijkt hem soms alsof het kunst is. Misschien is het ook een kunst: van de beleggingsanalist om Krugerrands aan te raden wanneer iedereen kotst van goudbeleggingen, voor de kleine belegger die de raad opvolgt, Krugerrands koopt en tenslotte voor het kind dat precies voorvoelt dat het iets héél "precious" in handen heeft. Benieuwd waarover mijn dochtertje droomt 's nachts, zo met haar hoofd bovenop die Krugerrand. Alvast bedankt!

Reactie van een abonnee in 2002

We zijn zeker tevreden over uw beleggingsideeën, resultaten en geweldige schrijfstijl. Het laatste alleen is de abonnementsprijs al waard. We hadden u vroeger moeten ontdekken. Veel dank.

Abonnee L. VL. sinds 2009

Sinds een kleine twee jaar ben ik op uw nieuwsbrief geabonneerd. Elke week lees ik deze met veel interesse. Ik wens u dan ook te feliciteren met de verschillende raadgevingen die ik op deze manier van u heb ontvangen. Graag zou ik uw mening vragen over...

Abonnee B. VDV.

Ik ben reeds geruime tijd geabonneerd op uw nieuwsbrief en moet toegeven dat uw aanbevelingen een niet onaardig resultaat opgebracht hebben, ook al zijn de aangebrachte aandelen niet altijd de meest gekende.

Abonnee T.S.

Subliem hoe je doorheen de manipulatie de sterkte/zwakte van goud/dollar kan kijken. Chapeau !! Niemand doet u het na.

Ik ben je volledig gevolgd in de turbo's (nvdr, financiële afgeleide producten) en moet nauwelijks iets afgeven. Fantastisch resultaat tot nog toe.

Abonnee H. DLR. (reactie na een nieuwe daling in de goudprijs in 2014)

Ik heb een zeer groot vertrouwen in Roland Vandamme. Sinds 1996 ben ik ononderbroken geabonneerd op de nieuwbrief Analyse, een verademing in het universum van de beleggingsbladen.

Het rendement sinds het jaar 2000 onderaan de lijn van de voorbeeldportefeuille is ronduit spectaculair: Roland Vandamme is dan ook de enige marketwatcher die de crisissen op de financiële markten van de voorbije decennia écht heeft zien aankomen én daar ook consequent naar gehandeld heeft. Nochtans werden er in die periode niet zo gek veel transacties gedaan maar de 'gouden' ideeën werden maar zelden te vroeg verkocht en een aantal ervan prijken vandaag, na vele jaren, nog steeds in de portefeuille (ondertussen met zeer grote winsten).

Abonnee F.A., abonnee sinds 1996

Ontvang een gratis proefexemplaar

Aanvragen
Proefexemplaar Analyse & FondsenAnalyse

Onafhankelijke Beleggingsanalyses

Onafhankelijk van productverkoop, commissies en adverteerders.
Nieuwsbrief in eigen beheer sinds 1981 met een reële voorbeeldportefeuille (sinds 1999).
Het Analyse team heeft jarenlange ervaring met bewezen rendementen.
Geen gekleurde analyse van de financiële markten. Duidelijke taal en een heldere uitleg.
Wait a minute, while we are rendering the calendar
Analyse Banner
Vandamme_Jeroen @KDSmet Uiteraard zouden van de dividenden veel meer moeten overblijven, maar dat notabene een VLD-politicus die al… https://t.co/l9E39bpu06
Vandamme_Jeroen @DeMolJohan @VincentVQ Ik ben 100% tegen de dividendbelastingen, maar: 1/dit aandeel koop je niet voor het dividend… https://t.co/abLj3Uueqh
Vandamme_Jeroen "De bitcoin community doet of zijn neus bloedt en geeft er zelfs een positieve draai aan." De zoveelste afsplitsing… https://t.co/eNngh83qqf
Vandamme_Jeroen @VincentVQ Extra ergerlijk is de +800% koerswinst op het aandeel Kirkland Lake Gold sinds 2016. https://t.co/KOEot6qtJx
Vandamme_Jeroen Beste @VincentVQ, Je koopt Kirkland Lake Gold niet voor het dividend. Er valt niet echt te klagen over de winsten.… https://t.co/g2aMlCaF8J
Vandamme_Jeroen Crypto *kuh* Expert lowers bitcoin 2018 price target to 15.000$. Total. Utter. Crypto Capitulation! https://t.co/PI8f6GFLDp
Vandamme_Jeroen RT @PriceIsPrimary: Bullish for rhodium --> Palladium Soars to Record on Tight Supply, Bets on China Demand https://t.co/7HhI4tYpiq